Se încarcă pagina ...

VIATA LA FERMA

În Agronomie, avem și studenți dar ne vizitează iată și părinți cu copiii mici care vor să îi învețe cum e viața la o fermă. Ocazia a fost aceasta………

Sâmbătă, 4 aprilie 2015, în Parcul Dendrologic din campusul Universității de Agronomie Bucuresti, s-a desfășurat  evenimentul “Viața la fermă” - PETTING ZOO. Evenimentul s-a realizat pentru copiii cu vârste cuprinse între 3-13 ani, în ideea ca aceștia să relaționeze încă de mici cu animale mici și mijlocii de fermă, chiar în București, unde fiecare familie și-ar dori ca la final de weekend să aibă activități diversificate cu cei mici. S-a testat fezabilitatea ideii de afacere, și am avut feedback pozitiv atât prin prezența a peste 80 de familii cât și prin dorința acestora ca aceasta idee de afacere să se concretizeze cât mai curand. Au fost amenajate ateliere de pictură pe față pentru cei mici, ateliere de modelare cu animaluțe din plastelină, locuri amenajate cu baloți de fân unde copii s-au relaxat. Animalele de fermă pe care copii le-au putut vedea foarte de aproape, au fost: miei pe care i-au hranit cu lapte pus în biberoane, iepuri de câmp – Uriașul Belgian, curcani, rațe, gâște, porcușori domestici și cățelusi blănoși.

Conceptul PETTING ZOO, este idea de afacere a 4 studenți de excepție ai Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, studenți care sub coordonarea dnei Sef dr Alecu Eugenia și sustinuți de domnul Decan Dinu Toma Adrian, fac parte dintr-un proiect SMARTUP CHALLENGE inițiat de Junior Achievement Young Entreprise Romania cu care Facultatea de Management are Acord de Colaborare. Susținerea tinerilor antreprenori este foarte importantă, este un punct forte în fața investitorilor din Romania și le dă ocazia studenților cu idei geniale, să vadă cum gândurile, organizarea, colaborarea, echipa și alegerile făcute, chiar devin realitate.

Organizatorii  Chiriac Ioana, Pintrijel Adriana, Coada Marius Lucian și Coman Cătălina Nicoleta  și coordonatorul echipei, Șef lucrări dr Eugenia Alecu, le mulțumesc celor care au depus efort și care ne-au facilitat desfășurarea unui eveniment important  “Viata la Ferma” – PETTING ZOO- SAFE HEAVEN.

Multumiri: Domnului Rector al Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Multumiri: Domnului Decan al Facultatii de Management, Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala (www.old.managusamv.ro )

Multumiri:

Sponsorului nostru oficial: BIOAKTIV , www.bioatkiv.ro / www.facebook.com/bioactivro

Multumiri: Partenerilor :

REYRAVOS TRADE SRL , http://pentrufermier.ro/

S.C DONARIS S.R.L, http://www.donaris.eu/

Revista Vacante la Tara , http://www.vacantelatara.ro/

 ANTREC ROMANIA, http://www.antrec.ro/

AWA Dental Esthetic Clinic , http://www.awadent.ro/index.html

Junior Achievement Young Entreprise Romania, http://www.jaromania.org/

Draghici Nicolae Photography

Adresam multumiri inspectorilor scolari dna Piele Adriana si dna Banu Dana, precum si Gradinitei MAPN nr 2 si Gradinitelor cu nr. 43, nr.222, nr.206, nr.203, nr.122, nr.97, nr.42, nr.47, pentru promovarea evenimentului catre copii si parinti.

Link-ul evenimentului Petting Zoo este:

https://www.facebook.com/pages/Petting-zoo-Safe-Heaven-/1412853759022298?fref=ts

 

VIATA LA FERMA imagine 1
VIATA LA FERMA imagine 2
VIATA LA FERMA imagine 3
VIATA LA FERMA imagine 4
VIATA LA FERMA imagine 5
VIATA LA FERMA imagine 6
VIATA LA FERMA imagine 7
VIATA LA FERMA imagine 8
VIATA LA FERMA imagine 9
Alte articole | Arhiva
 

 

    Filiale Management

 

Informaţii