Se încarcă pagina ...

SMARTUp Challenge

 4 STUDENTI DIN ANUL III, au reusit sa urce pe podium , clasându-se pe locul III, fiind calificați și pentru MAREA FINALA  INTERNATIONALĂ, ce va avea loc în perioada 04 - 09 August, la București.

Adriana Pintrijel, Ioana Chiriac, Coada Marius si Coman Catalina , au participat la finala națională ce a avut loc pe 18 mai la Hotel Intercontinental din Bucuresti alături de numeroase echipe , alături de studenti din toată țara care au lansat câte o idee de afacere care poate fi lansata în România.

Asadar, în cadrul proiectului SMARTUp Challenge, echipa cu ideea de afacere pe care studenții de mai sus o vor lansa în Romania, este PETTING ZOO, un concept bine gândit care merita susținut de mediul de afaceri romanesc.

În cadrul finalei internaționale studentii vor lucra alături de studenți din Bulgaria, Slovacia ți Ungaria și de reprezentanți ai comunității de afaceri. Participarea studenților, viitori antreprenori, a fost facilitată prin acordul de colaborare pe care Facultatea de Management, Inginerie Economica în Agricultură și Dezvoltare Rurală îl are cu Junior Achievement Entreprise Romania. Proiectul de antreprenoriat a fost coordonat de Sef dr Eugenia Alecu, a fost susținut de sponsorul Agro Input Distribution SRL , precum și de ANTREC Romania – prin aparitiile in revista pe perioada proiectului.

Diseminarea  informatiilor pentru urmatoarele proiecte ce vor fi lansate de Junior Achievement Entreprise Romania, pentru ca noi echipe de studenti sa se implice cu ideile lor, vor fi realizate atat pe site-ul facultatii noastre, cat si prin postarea de afise la avizier electronic si la avizierul de la Secretariatul Facultatii de Management- Corp A , parter.  

Sef.dr Alecu Eugenia

SMARTUp Challenge imagine 1
SMARTUp Challenge imagine 2
SMARTUp Challenge imagine 3
Alte articole | Arhiva
 

 

    Filiale Management

 

Informaţii